Vi är CROSSWATER

Magnus LindstedtElittränare/coach/analytiker och rådgivare

Magnus är åttafaldig svensk mästare i Stående paddling och även huvudtränare för den fyrfaldige världsmästaren Casper Steinfath. Han är även ansvarig för elitutvecklingen av Stående paddling hos Svenska Kanotförbundet och anlitas regelbundet av landslag och elitidrottare världen över. Magnus har i över 30 år studerat och arbetat med människans prestationsförmåga på både individ och organisationsnivå, där han arbetat som rådgivare åt både idrotts-, näringslivs- och samhällsorganisationer. Förutom klättring, vågsurfing och fridykning består Magnus fritid till största del av ett flertal förtroendeuppdrag för olika idrottsförbund.

Magnus har även mångårig erfarenhet av produkt- och konceptutveckling. Han är bland annat grundaren till koncepten Postural Medvetenhet och (e)motion. Magnus ansvarar också för den svenska sektionen i ett globalt nätverk som verkar för det humanitära ledarskapet.

Ort: Varberg

Ulrik Kursten

Instruktör och board shaper

I Crosswater jobbar Ulrik som instruktör med fokus på SUP-surfing.
Ulrik har också lång erfarenhet av service och reparation av alla typer surfbrädor, prototypframtagning och custom-tillverkning av paddelbrädor.

Han började med stående paddling 2009 och är utbildad SUP-instruktör och har en idrottsbakgrund med gymnastik, alpin skidåkning och vågsurfing.
Har tidigare varit verksam inom hotell/restaurang och fritidssektorn barn och ungdom.

Ort: Varberg